tiistai 26. toukokuuta 2015

Seiloritoppi

En mä oo mikään veneilijä tai varsinkaan mikään seilori. Mutta koska tämän näköinen toppi näytti niin söpöltä, en voinut antaa sen häiritä. Tasaraitaa, pehmeää bambua ja pelkkää sileää neuletta ylhäältä alas.
Värivalinta ei ollut minulle se kaikkein yleisin. En yleisesti ottaen pidä oranssista niin paljon, että se lukeutuisi lempiväreihini. Mutta koska muuta väriä ei ollut saatavilla, oli minun tyydyttävä oranssiin. Eikä tuo väriyhdistelmä loppujen lopuksi näytä ollenkaan pahalta!
Minulla oli tämän kanssa ongelmia tiheyden kanssa. Huomasin, että neulon nurjalla paljon kireämpää kuin oikealla puolella. Ja kun neule yhdistettiin pyöröksi kädentien jälkeen, olisin tarvinnyt 0,25mm pienemmät puikot, jotta neuletiheys olisi pysynyt samana. Valitettavasti en vain löytänyt mistään 1,75 tai edes 1,5mm puikkoja, joten tähän oli tyytyminen. Toisaalta loppujen lopuksi tiheyden vaihtelut sattuivat niin somasti, että sain neulottua rinnan kohdalla löysempää, vyötärön kohdalla kireämpää ja alaspäin jatkettaessa neulos taas leveni. Ihan vahingossa! ;)
Ohje: Jostain vanhasta modasta nappasin idean ja sen jälkeen laskeskelin silmukkamäärät ja kädentien lisäykset sun muut sellaiset.
Lanka: Kiinalaista bambua
Puikot: Metalliset 2mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti