sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Tarpeeton räpellys & sukat

Kun purin erään paitani, joka ei enää palvellut tehtävässään, sain itselleni kasan jo kertaan käytettyä tennesseetä. Minulla ei ollut mitään hajua, mitä siitä tekisin ja niinpä kerät pyöriskelivät lankalaatikossani. Lopulta sain virkattua langoista bikinit, mutta lankaa siitä jäi edelleen. Loppulangoista syntyikin sitten tällainen toppi ohuempien ja pitsipaitojen alle. Kertaakaan enhän tuota ole sitten päässyt käyttämään näissä säissä ;)
Ohje: Girly knits bra top muutamilla muokkauksilla, koska oma lankani ei ollut joustavaa.
Lanka: Novita tennessee
Puikot: metalliset 3mm

Toinen työ, jonka esittelen, ovat Marike sukat. Nämä sukat villitsivät Voihan villasukka! ryhmän facebookissa heti ilmestyessään ja minutkin malli lumosi niin, että heti mallin ilmestyttyä pistin sen puikoille ja jo kahden tunnin päästä mallin julkaisusta ensimmäinen sukka parista oli valmis.
Lankavalinnaksi suositeltiin pätkävärjättyä tai yksiväristä lankaa, ja lähimmäs tätä suositusta pääsin regian fluormanialla. Sukkien valmistuttua olin kuitenkin sitä mieltä, että tulen vielä toteuttamaan tällä samalla mallilla sukat myös "oikealla" tavalla värjätystä langasta. Pysykää siis kuulolla toisen marike parin suhteen ;)
Ohje: Marike Voihan villasukka! ryhmästä facebookissa
Lanka: Regian fluormania
Puikot: Neliskanttiset 3mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti