keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Villahousut

Pikkuveljelläni on minecraft vaihe päällä. Ensin hän pyysi minua tekemään timanttipaidan ja nyt hän tahtoi timanttihousut. Saamansa pitää!

 Mallina toimi veljeäni isompi pikkusiskoni, mutta ei piitata siitä, että villahousut ovat hänelle hiukan liian pienet ;)


Ohje: Novita kevät 2015 villahousut. Sovelsin hiukan ja tein kaiken pyörönä eli lahkeet alhaalta ylöspäin, jonka jälkeen ne yhdistettiin vyötäröosaksi, jossa tehtiin haarakavennukset, pepun muotoilut ja nauhakuja.
Lanka: Novita Ipana
Puikot: hiilikuituiset 3mm

5 kommenttia:

  1. Hei.
    Hienot housut :) Onko sulla ohjetta miten teit haarakavennukset ja pepun muotoilut?
    Haluasin kans tehdä villahousut suljettuna neuleena alhaalta ylös, mutta mistään ei löydy sellaista ohjetta :( Ylhäältä alaspäin neulottuna ohjeita niinkin löytyy, mutta sen pitäisi olla juuri alhaalta ylöspäin :)

    Terv. Irja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein haarakavennukset ohjeen mukaisilla silmukkamäärillä vain neulomalla kaikki silmukat oikein yhteen. Vähän hankalahkoa se oli, mutta en siihen hätään keksinyt parempaakaan keinoa :)
      Pepun muotoilut tein myös samoilla silmukkamäärillä kuin ohjeessa, mutta en kääntynyt ohjeen neuvomissa kohdissa takaisin, vaan jatkoin keskitakasauman toisellekin puolelle ja vasta sen jälkeen käännyin takaisin :)
      Tarkempia ohjeita minulla ei ole oikein antaa. Toivottavasti näistä oli jotain apua :)

      Poista
    2. Kiitos :) Täytyy yrittää :)

      Poista
  2. Tuota... Yhdistitkö lahkeet samalle puikoille ennen haarakavennuksia vai teitkö molempiin lahkeisiin ensin kavennukset ja sitten vasta yhdistit ne?

    T. Toinen tietämätön

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdistin ne samalle puikolle ennen haarakavennuksia. Kuten edellä sanoin se oli hiukan hankalahkoa ja saattaa olla, että haarakavennukset kannattaa tehdä erillään ja vasta sitten yhdistää lahkeet samalle puikolle :)

      Poista