perjantai 19. elokuuta 2016

Joulu on taas!

Tai ainakin joulukalenterisukat.
Sain kihlapäivänämme mieheltäni kerän aivan ihanan väristä seiskaveikan raitaa. Mukavan maanläheisiä sävyjä kauniisti yhdistettyinä. Jo silloin ajattelin, että lisään tuon langan kaveriksi luonnonvalkoista ja neulon joulukalenterisukat.
Liian usein kuitenkin käy niin, että hyvät ideat ottavat aikansa toteutuakseen. Ideasta toteutukseen taisi tällä kertaa kulua viisi kuukautta. Mutta siinä ne nyt ovat!
 Näiden neulominen oli oikein nopsaa paksun langan ansiosta. Ja täytyy kyllä myös kehua itseäni siitä, että olen kehittynyt huimasti kirjoneuleen neulomisessa. Se sujuu niin paljon paremmin kuin vaikkapa vuosi sitten, jolloin ilmoitin vielä vihaavani kirjoneuleen neulomista.
Näiden kuvien ottamiseen olen muuten käyttänyt oman puolijärjestelmäkamerani sijaan ihan oikeaa järjestelmäkameraa ja ai että miten ihanan tarkkoja kuvia sillä saakaan! Taidan vohkia tuon kameran äidiltä ja iskältä omaan käyttööni silloin tällöin :P
Ohje: Niina Laitisen joulukalenterisukat klik tein omaa sovellusta sen verran, että loin alkuun vain 52s. Resorin jälkeen lisäsin silmukkamäärän 56 silmukkaan ja kaventelin kolme kertaa neljä silmukkaa per kerros, että terässä oli enää 44 silmukkaa. En myöskään tehnyt kirjoneulekaaviota terässä loppuun asti, koska sukasta olisi muuten tullut liian pitkä :)
Lanka: 7 veljestä raita ja luonnonvalkoinen
Puikot: neliskanttiset 3,5mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti