lauantai 30. huhtikuuta 2016

Yllätyssukat

Näin unta.
Olin kaupassa, joka oli täynnä kaikenlaisia hyllyjä täynnä sellaista pikkukrääsää, joka ei oikeasti ole tarpeellista, mutta jota on silti pakko saada. Olin siellä erään naisen kanssa, jonka kanssa en oikeassa elämässä olisi tällaisssa kaupassa. Katselimme lankahyllyä ja hän osoitti erästä oranssin väristä lankakerää ja sanoi, että tuo on todella kauniin värinen kerä. Päätimme yhdessä ostaa sen kerän. Kiertelimme vielä hiukan kaupassa, kunnes uni loppui.
Unet eivät yleensä jää mieleeni, mutta tämä jäi. Jonkin aikaa pyöriteltyäni sitä päässäni päätin neuloa uneni ihmiselle sukat tuosta tietyn värisestä langasta. Valitsin yksinkertaisen ja kauniin mallin varteen ja annoin palaa!
 Viime lauantaina annoin nämä sukat tälle naiselle. Voitte uskoa, että muutamaan kertaan jännitti mennä puhumaan ihmiselle, jonka kanssa on käynyt vain yhden käden sormilla laskettavan määrän keskusteluja. Mutta jännitys oli tietysti turhaa. Kukapa nyt ei ilahtuisi yllättäen saadusta lahjasta. Kerroin tälle naiselle uneni ja sen, kuinka minulle tuli sen näkemisen jälkeen pakottava tarve toteuttaa tuo uni. Ojensin hänelle sukat, puhuimme vielä hiukan ja lähdin sen jälkeen istumaan penkkiin.
En olisi uskonut, että näin pienellä teolla saa aikaan näin paljon hyvää mieltä. Kokeilkaa itsekin ;)
 Ohje: Varren mallineule:
1krs: 2o yht, lk, 2n
2-3krs: 2o 2n
4krs: lk, ssk, 2n
5-6krs: 2o 2n
Lanka: Austerman step
Puikot: Zing 2,25mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti