keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Lämmitystä käsille ja langoille

Häämatkallamme pyörähdimme yhdessä (!!) lankakaupassa. Yksi langoista, jonka ostin oli aivan älyttömän ihanan sähkön sinistä. Tammikuun paukkupakkasilla kaipasin ranteenlämmittimiä ja silloin kyseinen lanka tuli apuun neuloutuen ihanan pehmeiksi jääkylmien sormieni pelastajiksi.
Vuosia luulin, että vika kylmiin sormiini oli kirjaimellisesti sormissani ja olen neulonut muutamat sormikkaat, joissa on vain päässä pieni aukki sormenpäille. Niiden ollessa kädessä, käteni hikosivat niin, että jouduin koko ajan leikkimään päälle, pois, päälle, pois leikkiä. Lopulta kuitenkin ymmärsin, että se on ranne, joka sitä lämpöä tarvitsee :)
Ohje: Omasta päästä 56s:lla kaksinkertaisesta langasta. Molempiin päihin muutama kerros nurjaa.
Lanka: Malabrigo yarn lace
Puikot: metalliset 2,25mm

Näihin lapasiin ostin langat joltain satunnaiselta kauppareissulta. Pitkään ne muhivat laatikossa ilman käyttötarkoitusta kunnes vihdoin ne muotoutuivat lapasiksi. Nämä ovat ihanan lämpimät kädessä ja sopivat hyvin yhteen monen huivini kanssa.
Ohje: Lapanen kiilapeukalolla, 40s
Lanka: Novita suomivilla
Puikot: Neliskanttiset 3,5mm

Tämä kori virkattiin muutamasta joululahjakerästä nallea. Muutama isoäidinneliö ja kolmion muotoinen pohja. Tämä veti sisuksiinsa kaikki sukkalankani ja vähän ylikin ;) jee!
Ohje: Virkkasin kolme sopivan kokoista isoäidin neliötä ja pohjaan yhden kolmion
Lanka: Novita nalle taika
Koukku: 3mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti