lauantai 2. tammikuuta 2016

Lapaset ja jätti Hippo

Lisää joululahjoja. Serkkuni ihastui Supernatural lapasiini ja tahtoi itselleen samalla kuviolla sukat. Onneksi en tilausta tehtäessä ehtinyt aloittaa sukkia, koska lopulta hän tahtoikin lapaset. Nämä olivat peruskauraa, normilapanen ja kuvio silmukoitiin jälkikäteen.
Ohje: Peruslapanen omasta päästä intialaisella peukalokiilalla
Lanka: Musta novita nalle, valkoinen drops lima
Puikot: Neliskanttiset 3mm

Tämä seuraava esittelemättä jäänyt työ on valmistunut jo yli puolitoista vuotta sitten.. köh köh. Kun saimme sen valmiiksi, en vain saanut otettua hyviä kuvia ja julkaiseminen jäi. Ja koska jättimäisen kokoinen Hippo ei asunut meillä, siitä bloggaaminen unohtui. Onneksi kuitenkin jouluna sain vihdoin kameran käteen ja Hipon pöydälle!
Kuten kuvasta saattaa nähdä, hippo on jättimäisen kokoinen. Ohjehan on kuuluisa Happypotamus, joka on tehty hiukan ohjetta suuremmalla langalla ja koukulla ;) alkuperäisessä hipossa on käytetty fingering paksuisia lankoja, kun taas meidän hipossamme on 7 veljestä lankaa kaksinkerroin, eli noin neljä kertaa isompaa lankaa kuin ohjeessa!
 Hippo on aika mahtava ilmestys ja se onkin imenyt sisäänsä niin peiton, tyynyjä kuin vaahtomuoviakin saavuttaakseen pulskan olemuksensa. Valmishan tuo ei vielä ole mm. korvat puuttuvat edelleen mutta ehkä joskus...?
Ohje: Happypotamus ravelrystä
Lanka: 7 veljestä kaksinkertaisena ym. samanpaksuisia jämiä
Koukku: En muista ollenkaan, ehkä 6mm?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti