lauantai 16. tammikuuta 2016

Ihanaakin ihanampi huivi

Muistatte ehkä vielä palmikkovillapaidan, jonka neuloin nuoremmalle siskolleni? Sen kanssahan kävi niin hassusti, että ensimmäisenä ostamani lanka ei todellakaan riittänyt paidaksi asti. Ja koska siskoni sai paidan toisista langoista, päätin minä tehdä itselleni niistä ensimmäisenä ostetuista jotain. En vain tiennyt mitä.
Ennen kuin törmäsin blogiin nimeltä Nupu nupu ja siellä olevaan ihananaan Happy pom pom huiviin!
Ohjeesta poikkesin muutamissa kohdin, mm. en tehnyt aloituksessa ja lopussa kolmenkymmenen sentin ainaoikein nauhoja, vaan kahdenkymmenen, koska tiesin, että ne olisivat ihan tarpeeksi pitkät minun makuuni.
Tätä oli ihana neuloa. Pelkkää ainaoikeaa ja lisäyksiä joka neljäs kerros. Koska pyrin käyttämään kaiken langan, tein huivista myös hiukan leveämmän kuin ohjeessa.
Tämä on huivi on täydellinen niin kunnon paukkupakkasille kuin nollakeleillekin. Lämmittää aina tarpeeksi, mutta ei koskaan liikaa.
Tupsuja pähkäilin hetken. Toisaalta tahdoin tehdä räikeän väriset pallurat, jotka olisivat oiva katseenvangitsija. Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin neutraaliin beigeen ja mustaan ja ne sopivat huiviini oikein mainiosti.
Ohje: Happy pom pom huivi Nupu nupu blogista
Lanka: Hjertegarnin Exclusive alpaca
Puikot: Bambuiset 6mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti