keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kirjoneulepipo

Olen viime aikoina noudattanut uusien lankojen ostossani tarkkaa ostoslistaa. Minulla on kirjanen, jossa on ylhäällä sellaisia neuletöitä, joita oikeasti tahdon tai tarvitsen ja olen tähän asti onnistunut noudattamaan listaa niin, että yksikään uusi lankakerä ei ole saapunut kotiimme ilman tietämystä, mitä siitä syntyisi.

Tämä pipo syntyi tuon kirjasen ansiosta. Kun yhdistää dropsin alpakka alen ja neulottavaa listasta kirjoneulepipon, on lopputulos jotain tämän näköistä ;)


Kaikki kuviot ovat kirjasta Fair islen neulemallit, jonka ostin Seinäjoen käsityömessuilta kympillä! Aivan ihania kuvioita, hiukan värioppia ja muuta tarpeellista tietoa kirjoneuleiden teosta.
 Tämä pipo oli myös siedätystä kirjoneulekammolleni. Tai no, enää se ei taida olla kammo, vaan pientä nihkeyttä, joka syntyy aina, kun neulon kirjoneuletta. Huomaan kuitenkin pikkuhiljaa kehittyväni paremmaksi kirjoneuleen neulojaksi, hih.
Ohje: Omasta päästä ja kuviot Fair islen neulemallit kirjasta. Pipon kavennukset tein siten, että kavensin joka kuudes kerros kahdeksan silmukkaa. Jälkikäteen kuitenkin mietin, että joka kahdeksas kerros olisi ehkä kuitenkin ollut parempi. Mutta menee tämä näinkin ;)
Lanka: Drops Lima
Puikot: Knit Pron hiilikuituiset 4mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti