keskiviikko 26. elokuuta 2015

Keskiviikon keskeneräiset

Olen muutamaan kertaan nähnyt blogeissa vastaavanlaisia postauksia ja ajattelin liittyä myös silloin tällöin heidän joukkoonsa. Nyt ei siis esitellä valmiita töitä, vaan niitä, jotka ovat vielä puikoilla!
 Tässä on työ, joka on ollut puikoilla kesäkuun alusta asti. Joskus olen innostunut neulomaan sitä enemmän, joskus vähemmän. Nyt on vain harmillisesti iskenyt se kuuluisa jumi. Ei tee mieli neuloa hihoja, kun tuntuu, etteivät ne pitene yyyhtäään :D Aina joskus tartun urheasti puikkoihin, mutta lasken ne jo pian alas, koska "edistymättömyys" turhauttaa. Hassua, miten joitakin töitä jaksaa neuloa suurella innostuksella ja valmista syntyy hetkessä, kun taas toisia töitä pakerretaan kuukausia tai vuosia. Toivon kovasti, ettei tästä työstä tule sitä kuuluisaa "aloitin tän kolme vuotte sitten"- ufoa.
Langat tässä työssä kyllä ovat aivan ihanat! Turkoosi on louhittaren luolan vellamoa, joka on 100% merinoa ja musta on Manos del uruguayn lacea, jossa on alpakkaa, silkkiä ja kashmiria. Neuletuntumasta siis tämä tökkiminen ei ole kiinni :P Toivon kovasti, että saan pian esille tämän neuleen valmistuneena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti