keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pitsiunelmat

Minä raaaaaaakastuin näihin sukkiin, kun törmäsin niihin yllätys yllätys pinterestissä. Onneksi kuva oli linkattu suoraan ravelrystä, joten pyysin kiltisti mieheltäni, että voisiko hän ostaa minulle ohjeen joululahjaksi. Olin ilmeisesti ollut tarpeeksi kiltti, kun yhtenä päivänä joulukalenterista paljastui tämä ohje!
Langan metsästys tähän malliin oli oma show'nsa, mutta lopulta löysin langan, joka ei kutittanut paljaalla iholla ja oli oikean paksuista. Ja niin minä pääsin nauttimaan taas kerran neulonnan iloista ;)
Näihin sukkiin sattui muutama silmukan putoamisen siitä syystä, että neuloin näitä usein aamulla pimeässä. Eihän nyt silloin voi nähdä jos silmukka tippuu puikoilta!

Ohje oli todella selkeä ja paria virhettä (tai omaa lukutaidottomuuttani) lukuunottamatta tästä selvittiin oikein hyvin. Kuitenkaan en ole täysin tyytyväinen sukkiini. Siihen on syypää kuitenkin langantuottaja, eikä suunnittelija; lanka on ihan nyppyyntynyttä, vaikka nämä ovat olleet jalassa vähemmän kuin kymmenen kertaa :(
Ohje: Mari Muinosen Lace stockings
Lanka: Teetee pallas
Puikot: Neliskanttiset 3,5mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti