tiistai 25. joulukuuta 2012

Viimeisimpiä töitä

Oon viimeaikoina saanu valmiiksi pari pikkutyötä, jotka nyt esittelen teillekin :)

 Yhtenä päivänä, kun kolusin mun kirjahyllyä, mun silmiin osui kirja, jonka oon saanut viime vuonna joululahjaksi. Kirjan nimi on 'muotovaliot', ja siinä on ohjeita, joiden avulla voi itse neuloa toistakymmentä rotukoirapehmolelua. Ihastuin siihen kirjaan heti, mutta se on vuoden lojunut tuossa hyllyssä, enkä ole pahemmin ehtinyt perehtyä niihin ohjeisiin tarkemmin. Kuitenkin noin kolme viikkoa sitten otin kirjan käteeni ja ohje Huskystä kirjaimellisesti pomppasi silmieni eteen. 
Joten eikun tuumasta toimeen, ja tässä se nyt sitten on. 
Huskyn tekemiseen meni kaksi päivää, ja parin purkamisen jälkeen siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin. 

Tämä dinosauruksen käpälä- lapaset valmistuivat pari päivää sitten, kun kyllästyin siihen, ettei mun yhdellä violetilla huivilla ollut siihen sopivia lapasia. 
Lueskelin tavalliseen tapaani yhtä blogia ja siellä oli yksi kuva, jossa blogin kirjoittajalla oli sateenkaaren väriset lapaset kädessään, jotka olivat juuri kuvan mukaiset dinosauruslapaset. 
Ne olivat niin söpöt, että halusin itsellenikin sellaiset, ja koska haluni tehdä tuollaiset lapaset ja tarve violetin huivin kavereille oli tarpeellinen, otin puikot ja jämälankarullan käteeni ja annoin palaa:D

Ps. Huskyn nimi on nutcase

2 kommenttia: